ایمپلنت

کاشت دندان
ایمپلنت

ایمپلنت دندانی یا کاشت دندان یکی از موثر ترین روشهای جایگزینی دندانهای از دست رفته است. ایمپلنت های دندانی قطعاتی پیچ مانند از جنس تیتانیوم بوده که نقش ریشه دندان از دست رفته را ایفا میکنند. سطوح این ایمپلنت ها بگونه ای کار شده اند که باعث اتصال استخوان به این سطوح یا اصطلاحاً استئواینتگریشن میشوند. در مرحله بعد دندانپزشک با قرار دادن روکش برروی آنها زیبایی و کارایی (جویدن) را برای بیمار به ارمغان می آورد. موفقیت درمان در ایمپلنت در صورتیکه از سیستم های شناخته شده و معتبر استفاده شود و دندانپزشک نیز تخصص و تجربه مناسب را داشته باشد، بیش از 98% میباشد که در نوع خود بینظیر است.

گالری تصاویر

انواع ایمپلنت از لحاظ زمان جایگذاری:

ایمپلنت فوری یا immediate:  زمانیکه دندانی که قرار است کشیده شود، عاری از عفونت بوده و دیواره های استخوانی اطراف آن نیز مناسب باشد، میتوان همزمان با کشیدن دندان، جراحی جایگذاری ایمپلنت را نیز انجام داد.

ایمپلنت با تاخیر یا Delayed:  زمانیکه بیمار در گذشته دندان خود را از دست داده باشد و یا دندانی که قرار است کشیده شود عفونی بوده و یا استخوان اطراف آن کافی نباشد، از این روش استفاده میشود:


1- اگر استخوان در ناحیه قرار دادن ایمپلنت به مقدار مناسب و کافی وجود داشته باشد، بسادگی و حتی در مواردی بدون برش لثه میتوان ایمپلنت را در فک قرار داد.
2- اگر استخوان در محل مورد نظر چه از بعد افقی (عرض) و چه از بعد عمودی (طول) تحلیل رفته و به مقدار مورد نیاز جهت کاشت ایمپلنت نباشد، باید در آنجا بازسازی و پیوند استخوان فک (GBR) انجام شود. حال بسته به شرایط و مقدار استخوان باقیمانده، ممکن است عمل کاشت ایمپلنت و پیوند استخوان همزمان انجام شود و یا ابتدا استخوان فک بازسازی شده و حدود شش ماه بعد جایگذاری ایمپلنت انجام گردد.

 

تقسیم بندی از لحاظ زمان نصب روکش بر روی ایمپلنت:


اگر هنگام قرار دادن ایمپلنت، پیوند استخوان انجام نشده باشد، معمولاً در فک پایین پس از یک ماه و نیم و در فک بالا پس از دو ماه میتوان جهت نصب روکش اقدام نمود. ولی اگر هنگام جراحی ایمپلنت، پیوند استخوان (GBR) نیز انجام شده باشد، حداقل باید شش ماه تا زمان قالبگیری و نصب روکش صبر نمود تا عمل یکپارچه شدن استخوان بیمار و استخوان پیوند شده با هم و با سطح ایمپلنت انجام یافته باشد.

در این واحد درمانی از یکی از بهترین و معتبرترین سیستمهای ایمپلنت امریکا (Biohorizons) استفاده میشود که مزایای منحصر بفردی بشرح ذیل دارد:
1- سطح لیزر لاک (Laser-Lok) که تکنولوژی اختصاصی این کمپانی بوده و هم باعث اتصال بهتر و قویتر لثه به گردن ایمپلنت می گردد و نیز تحلیل استخوان دور ایمپلنت را به حداقل می رساند.
2- تکنولوژی Spiralock که توسط ناسا برای این ایمپلنت طراحی شده و از شل شدن پیچی که دو قطعه ایمپلنت یعنی اباتمنت و فیکسچر را بهم متصل میکند، جلوگیری می نماید.
3- برای کلیه ایمپلنتهای این کمپانی کارت طلایی گارانتی مادام العمر بنام بیمار صادر می گردد که بین المللی بود و هر کشوری قابل ارائه می باشد.

 

 

در کلینیک Smile Office با بهره گیری از جدیدترین تکنولوژی های دنیای پزشکی سعی شده است تا راحتی بیشتر، سرعت بالاتر و نتیجه بهتر درمان را بیماران گرامی تجربه نمایند:


خون بیمار در این دستگاه با سرعت و زمان خاصی سانتریفیوژ میشود و با پیروی از پروتکل خاص آن، A-PRF و I-PRF تولید میگردند. این مشتقات خونی نقش بسزایی در تسریع و بالا بردن کیفیت ترمیم بافت نرم (لثه) و بافت سخت (استخوان) و نیز پروسه استئواینتگریشن ایمپلنت ایفا مینماید.


این دستگاه کاربردهای فراوانی در دندانپزشکی تخصصی دارد. در موارد خارج کردن دندان و قرار دادن ایمپلنت، عدم کاربرد فشار زیاد و حفظ تمامیت استخوان دور ریشه اهمیت فراوان دارد که به کمک این دستگاه و با لرزش و بدون فشار، عمل کشیدن ریشه صورت میپذیرد.


و یا هرجا که نیاز به برش استخوان باشد، با استفاده از سرقلم های مخصوص این دستگاه میتوان ضمن ایجاد برش های ظریف و دقیق، کمترین درد، ناراحتی و تورم را حین و بعد از عمل برای بیمار در پی داشته باشد. همچنین هنگام برش استخوان، از آسیب به اعصاب و نیز غشای پوشاننده کف سینوس ها و در نتیجه از بسیاری عوارض پس از جراحی جلوگیری نماید.